Handlekurven din

Kom deg i form med spinningsykkel

Mange ønsker seg muligheten for å trene hjemme, men med begrenset plass er det ofte vanskelig å finne de beste alternativene. En del treningsutstyr slik som tredemøller og vekter krever nemlig at man har godt med plass rundt seg. Det er her spinningsykkelen kommer inn som et fordelaktig apparat. 

En spinningsykkel lar deg trene både kondisjon og styrke samtidig som den er utrolig enkel å bruke. Konseptet rundt spinning har vært tilgjengelig siden slutten av 80-tallet, men havnet etterhvert i skyggen av avanserte tredemøller på treningssenter. Imidlertid kan det være tid for å børste støv av dette apparatet for deg som raskt og enkelt ønsker å komme i form igjen. 

Trening for nybegynnere

Noe av det som har gjort spinningsykkelen så populær er at hvem som helst kan bruke den. Du trenger ikke spesielle kunnskaper om koordinasjon, teknikk eller utholdenhet. Bare still inn sykkelen på den tyngden som føles tilstrekkelig for deg, og deretter trå i vei. Mange vil også finne det naturlig å plassere sykkelen foran TV-en i stua, da man kan følge med på noe underholdende mens man gjennomfører treningen sin. 

Nå høres kanskje dette ut som en rolig økt med dårlige resultater, men det motsatte er faktisk tilfellet. En økt på spinningsykkel trener nemlig ikke bare kondisjon, men gir også trening til hjerte, rumpe lår og legger. Dette betyr at du trener store deler av underkroppen på den samme øvelsen, noe som kombinert med noen enkle øvelser for overkroppen kan gi en komplett workout. 

Velg den riktige sykkelen

Et raskt søk på spinningsykler viser at det finnes et nesten ubegrenset utvalg, så her kan det være fort gjort å gå seg vill. Her gjelder det å ikke la seg rive med for mye av markedsføring, og heller fokusere på de beste spinningsyklene for mosjonister. Så lenge du har til hensikt å komme i form – ikke sykle Tour De France, så vil du klare deg fint med en av disse syklene. 

Du kan også oppgradere etterhvert dersom du opplever at sykkelen ikke gir deg tilstrekkelig motstand lenger. Det er nettopp dette som er så fint med spinningsykler sammenlignet med tredemøller. De er ikke en like omfattende investering, så det er lettere å tilpasse den etter hvert som du kommer i bedre form. Du vil også ganske lett kunne omsette brukte spinningsykler, da det alltid er noen som er på utkikk etter en pent brukt sykkel.

Oppsummering

Spinningsykler ble først introdusert på slutten av 80-tallet, men har etterhvert havnet i skyggen av moderne treningssenter. Ønsker du komme i form på en enkel og effektiv måte kan det derfor være på tide å innvie spinningsykkelen på nytt. Dette er et utmerket apparat for deg som gjennomføre en treningsøkt som gir både kondisjon og styrke på samme tiden. 

Ikke minst er de utmerket da du raskt og enkelt kan trille den ut i boden eller på gjesterommet når den ikke er i bruk. De fleste modeller er nemlig utstyrt med hjul på forsiden, så du slipper bære rundt på den. Bare vipp den opp og trill den avgårde. 

Rimelig frakt
Vi hjelper deg
Autorisert sykkelreperatør
Sikker betaling